• Dizaino ir programavimo pamokos

  •  
    Thread Rating:
    • 0 Votes - 0 Average
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    HTML " Radio kodas "

    Junior Member


    **
    46

    0
    Post: #1
    RE: HTML " Radio kodas "
    <form action="">
    <input type="radio" name="asd" value="Megstu Desco.lt">Megstu desco.lt<br />
    <input type="radio" name="Nemegstu Desco.lt" value="moteris"> Nemegstu Desco.lt
    </form>

    nu cia va panasiai padariau bet jus galite daryti kaip norite poto padarysiu dar keleta pamoku su html kaip pakeisti bg spalva zodziu naujokams htm'ele..
    2013-03-22 12:52
    Find Quote

    Senior Member


    ****
    300

    0
    Post: #2
     
    Galėjai su <label> atributu padaryt, tada galėtu ir ant teksto spaust radio pasižymėtu Smile

    Tinklapio programuotojas!
    2013-03-22 12:54
    Find Quote

    Junior Member


    **
    46

    0
    Post: #3
     
    nu kaip padariau taip padariau ten kur asd nekreipkit demesio ten parasysite savo teksta o antroje eiluteje jau parasiau viska bandziau viskas oki doky.
    2013-03-22 12:55
    Find Quote

    Member


    ***
    78

    0
    Post: #4
     
    Nepasayčiau jog tai pamoka, tai tiesiog html atributas

    input'o type galima rasti daugiau čia http://www.w3schools.com/tags/att_input_type.asp
    2013-03-22 12:57
    Find Quote

    Junior Member


    **
    46

    0
    Post: #5
     
    nu jo galim sakyt kad ir ne pamoka naujokams kurie nieko nezino apie html..
    2013-03-22 12:58
    Find Quote

    Member


    ***
    78

    0
    Post: #6
     
    Beje name="" nelabai patartina rašyti bet kokius, nes name="" reikia naudoti ant PHP/SQL, kadangi norint atvaizduoti kokį MySQL įvedus ir paspaudus input'ą tiesiog patartina naudoti su tai kas susiję tarkim name="megstu"
    2013-03-22 13:03
    Find Quote

    Junior Member


    **
    46

    0
    Post: #7
     
    na jo dekui kad rasai i tema nes buciau net nesuzinojes apie sita tikrai nezinojau Smile
    2013-03-22 13:10
    Find Quote

    Member


    ***
    78

    0
    Post: #8
     
    Nes jei tarkim rašysi

    name="Megstu Desco.lt", tuomet PHP neatpažins kintamojo, tuomet turėtu būti, kad jį atpažintu Megstu_Desco čia kaip pvz.

    Nes gi nerašysi kintamąjį $Megstu Desco.lt = 5 + 5;
    echo $Megstu Desco.lt;
    tau iškart mest klaidą Smile
    2013-03-22 13:19
    Find Quote

    Junior Member


    **
    46

    0
    Post: #9
     
    na jo o seip ismanai apie php ? nes as nei kiek tai reiktu kad pamokintu kas nors..
    2013-03-22 13:20
    Find Quote

    Member


    ***
    78

    0
    Post: #10
     
    Savo TVS sugebu pasirašyt, tai manau pakankamai išmanau Smile
    2013-03-22 13:23
    Find Quote

    Junior Member


    **
    46

    0
    Post: #11
     
    tai patirties turi? jeigu galetum man paiskinti apie php kintamuosius php nes nelabai ju suprantu..
    2013-03-22 13:25
    Find Quote


    Possibly Related Threads...
    Thread: Author Replies Views: Last Post
      Reik kad kas sukoduotu HTML dizaina uz... Taskas 0 2434 2013-07-14 12:47
    Last Post: Taskas
      HTML, xHTML Nesuskaitomas 0 2277 2013-06-13 05:34
    Last Post: Nesuskaitomas
      [HTML/CSS] Stiliaus integracija Fanzius 3 3752 2013-05-01 21:05
    Last Post: 7n
      [HTML] Subjektai Fanzius 6 4319 2013-05-01 15:49
    Last Post: Fanzius
      HTML/CSS #1 MariukasR 4 3197 2013-03-22 16:15
    Last Post: Factor


    About DESCO

    Mes esame ne komercinis projektas, norime, jog Lietuvos jaunimas vis sparčiau brautųsi į technologijų amžių. Negalima sėdėti vietoje, reikia kažką veikt, todėl mūsų projektas tam puikiai tinka. Galima pas mus išmokt kažko naujo, taip pat nepamirškite, kad ir jūs galite mokyti kitus! Žinių dalinimasis geriną lietuvių mentalitetą, todėl nesmerk kito, o pamokyk!