• Dizaino ir programavimo pamokos

  •  
    Thread Rating:
    • 0 Votes - 0 Average
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Kas galit padėt dėl pratybų mod.

    Senior Member


    ****
    265

    0
    Post: #1
    RE: Kas galit padėt dėl pratybų mod.
    Sveiki, taigi noriu kūrti padorų pratybų atsakymų puslapį bet iškilo bėda.

    Noriu padaryti Pratybos.php failą.

    va reikia kažką panašaus kaip čia

    http://www.e-shule.lt/pratybos.html (nereklama, tik pavizdys.)

    Man tik reik viršelius sudėt. o toliau atvaizdavimą pratybų puslapių moku.

    +2rep kas padės liksiu labai dėkingas.

    Kas nepadedat ar off-topinat, geriau net nerašykit.
    2012-10-05 12:27
    Find Quote

    Junior Member


    **
    33

    0
    Post: #2
     
    Cia panasiai kaip fotoalbumai ar klystu?
    2012-10-05 14:39
    Find Quote

    Senior Member


    ****
    265

    0
    Post: #3
     
    Quote:kanapix parašė:

    Cia panasiai kaip fotoalbumai ar klystu?

    jo atvaizdavimas puslapių bus su photoalbumais, dabar reikia tik pratybos.php failo, kad ten tuos pratybu virselius rodytu
    2012-10-05 15:06
    Find Quote

    Senior Member


    ****
    300

    0
    Post: #4
     
    O tu su hmtl nemoki susidėt visko ? Smile

    Tinklapio programuotojas!
    2012-10-05 18:24
    Find Quote

    Senior Member


    ****
    265

    0
    Post: #5
     
    Quote:MariukasR parašė:

    O tu su hmtl nemoki susidėt visko ? Smile

    nu html moku bet nemoku kad būtų pratybos.php
    2012-10-05 18:47
    Find Quote

    Junior Member


    **
    18

    0
    Post: #6
     
    Kad būtų .php faile tau reikia

    PHP Code:
    <?php
    require_once "maincore.php";
    require_once 
    THEMES."templates/header.php";
    opentable("Centrinės panelės pavadinimas");
    echo 
    "Atvaizduok turiny čia";
    // taipogi galima taip, kad išjungi php ir deliojies sau html kodą pvž:
    //
    ?>
    //<b> Tralalala</b> Mano axuenas tekstas čia</br>
    //<?php (vėl įjungiam php
    closetable
    ();
    require_once 
    THEMES."templates/footer.php";
    ?>
    2012-10-05 20:06
    Find Quote

    Senior Member


    ****
    265

    0
    Post: #7
     
    Quote:PreFiX parašė:

    Kad būtų .php faile tau reikia

    PHP Code:
    <?php
    require_once "maincore.php";
    require_once 
    THEMES."templates/header.php";
    opentable("Centrinės panelės pavadinimas");
    echo 
    "Atvaizduok turiny čia";
    // taipogi galima taip, kad išjungi php ir deliojies sau html kodą pvž:
    //
    ?>
    //<b> Tralalala</b> Mano axuenas tekstas čia</br>
    //<?php (vėl įjungiam php
    closetable
    ();
    require_once 
    THEMES."templates/footer.php";
    ?>

    Dėkui tau ;) Rakinkit temą.
    2012-10-05 20:34
    Find Quote



    About DESCO

    Mes esame ne komercinis projektas, norime, jog Lietuvos jaunimas vis sparčiau brautųsi į technologijų amžių. Negalima sėdėti vietoje, reikia kažką veikt, todėl mūsų projektas tam puikiai tinka. Galima pas mus išmokt kažko naujo, taip pat nepamirškite, kad ir jūs galite mokyti kitus! Žinių dalinimasis geriną lietuvių mentalitetą, todėl nesmerk kito, o pamokyk!