• Dizaino ir programavimo pamokos

  •  
    Thread Rating:
    • 0 Votes - 0 Average
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Php fusion klausimas

    Senior Member


    ****
    265

    0
    Post: #1
    RE: Php fusion klausimas
    kaip padaryt kad forume rodytu prie nick pvz Neustar (1)

    Tipo 1 butu 1 lewelis o per adminke jis uzsidetu.

    Pavizdys:

    [Image: 8729ef7f6a39153170e32d0ed882f7d3106.png]

    Nu tikiuosi supratot tema

    $funkcija="Programing beginer";
    echo "Šendien aš esu ".$funkcija."<br />";
    2012-09-16 15:46
    Find Quote

    Senior Member


    ****
    300

    0
    Post: #2
     
    Tai pridėk per phpmyadmin laukelį user_levelis pasidaryk per adminkę kad galėtum pridėt tą levelį na dėkim skaičiu ir fsio, tada atvaizduoji prie nicko Smile

    Tinklapio programuotojas!
    2012-09-16 15:56
    Find Quote

    Senior Member


    ****
    265

    0
    Post: #3
     
    Galėtum padėt per skype? Big Grin

    $funkcija="Programing beginer";
    echo "Šendien aš esu ".$funkcija."<br />";
    2012-09-16 16:06
    Find Quote

    Junior Member


    **
    41

    0
    Post: #4
     
    Tau gal reikia kad prie nick tavo ID butu pvz
    Vovan(23) ane?

    http://www.Mc.Skilas.lt Lietuviskas Survival/PVP serveris!
    2012-09-16 18:39
    Find Quote

    Junior Member


    **
    32

    0
    Post: #5
     
    Ne ID jam reikia o lygio nu maždaug atskiras mysql table kuriame papildoma info.
    2012-09-16 21:19
    Find Quote

    Senior Member


    ****
    300

    0
    Post: #6
     
    Quote:Holy parašė:

    Galėtum padėt per skype? Big Grin

    Jei nemoki programuoti tai nepasidarysi.. Na nežinau gal ir parašysiu kodą Big Grin Bet neprižadu Smile

    Tinklapio programuotojas!
    2012-09-16 21:49
    Find Quote

    Junior Member


    **
    47

    0
    Post: #7
     
    Quote:Holy parašė:

    kaip padaryt kad forume rodytu prie nick pvz Neustar (1)

    Tipo 1 butu 1 lewelis o per adminke jis uzsidetu.

    Pavizdys:

    [Image: 8729ef7f6a39153170e32d0ed882f7d3106.png]

    Nu tikiuosi supratot tema

    Sveikas, tokį dalyką gali pasidaryti iš RANGŲ sistemos, kuri yra įdiegta jau buna su fusionu (arba įsidiegti atskirai). Pasidaryti vietoje žvaigždučių levelį t.y. skaičių ir tiek. Nėra labai didelis darbas.
    2012-09-17 15:12
    Find Quote

    Junior Member


    **
    45

    0
    Post: #8
     
    Galėčiau laisvu laiku padaryti, jei domina, susisiek skype: sysrq..
    2012-09-17 15:18
    Find Quote


    Possibly Related Threads...
    Thread: Author Replies Views: Last Post
      Klausimas php-fusion nicki 2 2408 2012-10-08 18:36
    Last Post: nicki


    About DESCO

    Mes esame ne komercinis projektas, norime, jog Lietuvos jaunimas vis sparčiau brautųsi į technologijų amžių. Negalima sėdėti vietoje, reikia kažką veikt, todėl mūsų projektas tam puikiai tinka. Galima pas mus išmokt kažko naujo, taip pat nepamirškite, kad ir jūs galite mokyti kitus! Žinių dalinimasis geriną lietuvių mentalitetą, todėl nesmerk kito, o pamokyk!